Press & Nyheter

Vill du veta vad som händer hos oss?

Till Press & Nyheter

A Society blir ny kund hos Ny Media

A Society är inte ensamma om att jobba med fria konsulter och uppdragsgivare men vi har hittat en modell som fungerar. Vi har lärt oss hur vi bäst möter uppdragsgivarens behov samtidigt som vi kan erbjuda konsulten vad den vill ha och behöver.

Vi verkar på konsultarbetsmarknaden som blir allt mer snabbrörlig, att samla den bästa kompetensen i ett och samma nätverk innebär därmed stora fördelar för såväl konsulter som kunder.

Med kontor i Sverige, Danmark, Norge, UK, USA, Kanada och Indien befinner vi oss där våra större kunder finns, och vi utvecklar hela tiden vår leveransförmåga och bygger större nätverk för att kunna erbjuda de häftigaste uppdragen för vårt  globala konsultnätverk.

A Society kan beskrivas som en organisation med två ben – det ena nätverkar med konsulter och partnerbolag och det andra hittar rätt konsult till rätt uppdrag åt uppdragsgivare. Båda delarna är lika viktiga och mellan oss kan vi bygga en gemensam bild av hur kompetensbehovet och kompetensförsörjningen ser ut på den flexibla konsultarbetsmarknaden.

Bild och text från A Society

Dela på sociala medier

Till Press & Nyheter

Vill du veta mer?

 

Bli kontaktad
SKICKA
close-link