Adresserad direktreklam

Tänk er möjligheterna av att kunna nå ut med er information till vem som helst. Vi kan detta.

Vi utmanar betydelsen av riktad marknadsföring

Med ett avancerat utskick hjälper vi er att nå rätt målgrupp i rätt tid och under rätt förutsättningar.

Snabbt
Billigt
Enkelt
Unika målgrupper

Hur fungerar det?

Tänkt tanken att nå ut till alla Teslaägare? Alla verkställande direktörer i en viss bransch? Alla som har en taxerad inkomst över 500 000 kr som bor i villa och har en hund? Bilägare utan serviceavtal inför ett vinterdäckbyte?

Det finns många öppna – men väldigt kostsamma – register i Sverige: Bilregistret, bolagsregistret, hundregistret, personregistret och många fler. Vi erbjuder den unika möjligheten att kombinera dessa med varandra och annat – för att ta fram ytterst specifika målgrupper.

Med hjälp av våra analytiker kan vi framställa en målgrupp som både gör det mer kostnadseffektivt och personligare att nå potentiella kunder. Dessutom har vi lägst returer på marknaden, oftast långt under 5%.

0
kr
Passar budgetar från

Konkurrenskraftiga priser

Vi kan erbjuda målgrupper som ingen annan, dessutom till väldigt attraktiva priser. Här nedan finns exempel på register vi jobbar med samt en prismatris, där du också kan lämna in en intresseanmälan.

Vi har uppgifter från: Företagsregistret (SNI/geografi/omsättning/anställda), Styrelseregistret, Bokslutsregistret, Personadressregistret, Personinkomstregistret, Fordonsregistret, Hundregistret, Fastighetsregistret, Högskoleregistret, etc.

Välkommen att göra en intresseanmälan för hjälp att ta fram målgrupper. Här följer exempel på målgrupper och antalet körningar/hämtningar som krävs för att ta fram den önskade specifika målgruppen.

Några exempel på målgrupper Körning
VD:ar i valda branscher, skickas till företaget 1 st
VD:ar i valda branscher, skickas till hemadress 2 st
Hundägare av specifika hundraser 2 st
Förmyndare till barn av valfri ålder, i specifika områden 3 st
Höginkomsttagare boende i lägenhet/villa över t.ex. 100 kvm 3 st
Fordonsägare som inte bytt bil på t.ex. 3 år 3 st
Make/Maka/Partner till Styrelseledamot eller VD 3 st
Nystartade företagare utan tidigare bolagsengagemang 3 st

 

Laddar

Allt ingår

Framtagning av målgrupp och adresser, tryck av material, kuvertering, adressering, porto och leverans. Det enda som inte ingår är design av det material som vi ska trycka.

Kombinera olika data för att nå nästan vem som helst!

Räkna på ditt pris så berättar vi om hur du kan nå din målgrupp

A5-flyer utan kuvert

Vår lägst prissatta lösning som möjliggör för att nå ut med utskick till så låg kostnad som möjligt. Genom att inte använda kuvert går både kostnaden för kuvert bort samt att vikten minimeras, vilket i sin tur gör porto billigare.

0
:-/st
Frånpris, vid beställning av 15 000 st

A4-blad i kuvert

Vårt vanligaste utskick är 80 grams A4-blad i kuvert. Passar perfekt för de flesta tillfällen.  Genom variabeltryck får du dessutom möjlighet att vara extra personlig mot mottagaren och kan trycka mottagarens namn direkt i texten.

0
:-/st
Frånpris, vid beställning av 15 000 st

A4-folder i kuvert

Att skicka en folder ger en premiumkänsla och mer tid med mottagaren. Här kan man trycka både inspirerande bilder och få plats med mycket information, vilket bidrar till en utmärkt  läsupplevelse.

0
:-/st
Frånpris, vid beställning av 15 000 st

Kombinera olika data för att nå nästan vem som helst!

Räkna på ditt pris så berättar vi om hur du kan nå din målgrupp