B2B-sms

Öka antalet kontakter ut mot kund och få fler inkommande samtal och meddelanden genom att göra personliga utskick av sms till din målgrupp.

Nå företag direkt i anställdas mobiltelefoner

Skicka personliga sms snabbt och enkelt till er B2B-målgrupp. Det går dessutom iväg från ditt egna telefonnummer, som gör det väldigt enkelt för mottagaren att agera på.

Snabbt
Effektivt
Personligt
Väldigt unikt

Ensamma om den här typen av sms

Med hjälp av våra B2B-sms kan vi hjälpa dig att nå era potentiella kunder, vi gör det kostnadseffektivt och personligt.

Att göra sms-utskick direkt till företagens anställda är ett nytt sätt att nå ut med ert budskap. När sms kommer från ditt mobilnummer är det personligt och svarsfrekvensen är hög. Mer vår hjälp kan du nå exakt er målgrupp och göra det till tusentals mottagare samtidigt.

Hör av er för gratis rådgivning om hur B2B-sms kan öka er försäljning.

0
kr
Passar budgetar från

Kombinera olika data för att nå nästan vem som helst!

Kontakta oss så berättar vi mer

Ett helt vanligt sms X tusentals mottagare

Tänk dig möjligheten att kunna skicka massmeddelanden som är personliga via sms. Vi tar fram företagsmålgrupper och kan generera hundratals relevanta leads på kort tid, billigt och effektivt.

0
kr/st
Efterföljande sms till samma mottagare: 2,5 kr/st

Öka inkommande leads till säljare

Ett genomtänkt och välformulerat sms-meddelande har uppemot 50 % svarsfrekvens och även många ringer upp. Detta medför ett stort antal potentiella kunder som hör av sig på kort tid till ditt företag.

0
%
Svarsfrekvens på sms

vilken målgrupp som helst

Att ta fram målgrupper för B2B-sms är lika träffsäkert som det är för vår tjänst med adresserad direktreklam (ADR). Det betyder att vi gör urvalet från alla företag och kan filtrera efter nästintill obegränsat antal parametrar. Den största skillnaden är att alla företag inte har telefonnummer registrerade på sig och att vi sms endast kan nå dessa. Normalt runt 40 % av företagen i urvalsgruppen.

Kombinera olika data för att nå nästan vem som helst!

Kontakta oss så berättar vi mer