Karriär

Vi söker alltid drivna människor

Karriärmöjligheter på Ny Media

Vill du jobba på ett entreprenörsdrivet bolag som jobbar med några av Sveriges största varumärken?

Är du en uthållig och driven person som brinner för kunskap och utveckling? Vi växer och söker fler medarbetare till vårt Stockholmskontor.

Ny Media växer och söker flera medarbetare till vårt team. Vi utlovar en spännande tid med utveckling och möjligheter, så väl för dig som för bolaget.

Patric BjörnFörsäljningsansvarig - Ny Media

Lediga jobb

Vad kommer du att jobba med?

Som Account Manager hos Ny Media arbetar man med hela säljprocessen från start till mål. Telefonen, mejlen och möten är dina viktigaste redskap. Du bibehåller alltid nära kontakt med dina kunder för att säkerställa att de är nöjda med leverans samt fortsätter vara kunder över en längre tid.

För att lyckas som säljare hos oss är det även viktigt att ständigt fylla på med nya leads så att det alltid finns potentiella kunder på väg in.

Vem är du?

Vi söker dig som inte räds för utmaningar, jobbar med glädje och har ett högt tempo. För att lyckas behöver det finnas en inombords strävan att göra nya affärer och ha en säljglöd som inte slocknar. Vi jobbar alltid långsiktigt och ser till metod och motivation framför kortsiktiga resultat.

Vi vet att nyckeln till bra resultat är strukturerat arbete och starka kundrelationer. Därför är det extra viktigt att du:

  • Känner dig trygg med att kontakta och besöka kunder
  • Villig att investera mycket tid och engagemang med att bearbeta nykund
  • Fokusera på att leverera resultat och kvalitet.

Vi söker alltid att stärka vår Försäljningsavdelning. Så tveka inte – skicka in en ansökan idag!

Lön: Grundlön + Provision

ANSÖK

Vad kommer du att jobba med?

Rollen är relativt odefinierad men är viktig och central för att företaget ska fortsätta växa med högt tempo. Du som person behöver ha en bred palett och vara noggrann, vilket tillåter andra att öka farten. Arbetsuppgifterna kräver att du har ett starkt ekonomiskt tänk och är strukturerad.

Du kommer ha ett finger i samtliga affärer och arbeta med alla på företaget, speciellt nära VD. Våra kunder är IKEA, Telia, Elgiganten, Fortum, Peugeot, Fortnox och många fler.

Du kommer bland annat att jobba med:

  • Administrativ support
  • Kontakt med kunder och leverantörer
  • Inköp av produkter och tjänster
  • Datavalidering
  • Ekonomi
  • Strategi

Vem är du?

Du är serviceinriktad, noggrann och har en härlig entusiasm som spiller över bra energi på dina kollegor. Du har antagligen läst ekonomi på högskola/universitet och har höga ambitioner och mål i karriären.

Lön: Fast lön

ANSÖK

Vi har kontor i Waterfront Building, invid Stockholms centralstation.

Arbetstider är mån – Fre / 8:00 – 17:00.

Vi håller motion och träning varmt om hjärtat. Heltidsanställda hos Ny Media får årligt friskvårdsbidrag på 5 000 kr.

Vill du veta mer?

 

Bli kontaktad
SKICKA
close-link