Press & Nyheter

Vill du veta vad som händer hos oss?

Till Press & Nyheter

Magnusson Petfood blir kund hos Ny Media

I familjen Magnusson har vi lagat hundmat i flera generationer. Det hela började med farmor Ulla, en sann djurvän som älskade alla sorters djur. Hon började tidigt 50-tal sin bana som uppfödare med Siameskatter under stammnamet Exotic. Men det var för sina älskade Grand Danois hon startade ”Kennel Airways” och blev mest känd. Genom att driva kenneln lärde hon sig allt om hundars behov och matvanor. Framför allt lärde hon sig hur viktig kosten är för deras hälsa, fysik och prestation. Hon insåg snabbt att bra råvaror är A och O för en frisk benstomme, starka muskler och en skinande päls. Därför bestämde hon sig för att laga all hundmat själv hemma i köket på Håbolund. Då kunde hon vara säker på att hennes älskade hundar fick i sig alla nyttigheter de behövde.

Resultaten lät inte vänta på sig. Farmors hundar gjorde succé på hundutställningar både i Sverige och utomlands. Alla undrade hur det kom sig att just Ullas Grand Danois vann pris efter pris. Svaret var enkelt – maten. Så kom det sig att familjen Magnusson började tillverka högkvalitativ hundmat på allvar hemma på gården i Bro.

Ungefär 70 år senare lanserades äntligen Magnussons Kattmat. Baserat på samma omsorg, filosofi och grundtanke – att bra mat ger bra råvaror.

Bild och text från Magnusson Petfood.

Dela på sociala medier

Till Press & Nyheter

Vill du veta mer?

 

Bli kontaktad
SKICKA
close-link