Press & Nyheter

Vill du veta vad som händer hos oss?

Till Press & Nyheter

Froda blir kund hos Ny Media

Froda grundades 2015 med en tydlig idé – att revolutionera bankupplevelsen för entreprenörer genom att göra det smidigt och prisvärt att investera i sina idéer. Idag är vi ett av Sveriges snabbast växande fintechbolag och har stöttat över 15,000 företag att växa.

Alldeles för länge har miljontals små företag fått stå tillbaka när de velat tänka större. Tung administration, långa väntetider och felaktiga bedömningar från banken har gjort det onödigt svårt att få tillgång till kapital för att växa. Alternativet har då varit mer eller mindre seriösa aktörer med skyhöga räntor. Det tycker vi är fel. Därför startade vi Froda. Genom att digitalisera bankupplevelsen sparar vi tid, pengar och energi för entreprenörer som är i behov av finansiering – till marknadens lägsta pris.

Vi vill ge mindre företag lika bra möjligheter att växa som större företag. Med det som utgångspunkt har vi utvecklat vår tjänst där du som entreprenör och småföretagare snabbt kan investera i ditt bolag, till bästa tänkbara villkoren utifrån just dina förutsättningar och ditt behov av finansiering. Vårt mål och vår ambition är att du hos oss alltid ska finna den bästa finansieringslösningen för just ditt företag.

Bild och text från Froda.

Dela på sociala medier

Till Press & Nyheter

Vill du veta mer?

 

Bli kontaktad
SKICKA
close-link