Members - Sara Strand

Sara Strand

Account Manager

Vem är Sara Strand?

Sara Strand, Account Manager på Ny Media, valde att bli en del av vårt team efter att ha studerat försäljning B2B på Stockholm School of Business. Hon fick höra om företaget genom en klasskompis, och det visade sig vara en perfekt match. Sara imponerades av Ny Media och såg det som en plats där hon kunde utmana sig själv och samtidigt växa och utvecklas som yrkesperson.

När Sara anslöt till Ny Media blev hon välkomnad med öppna armar och kände sig som en del av familjen från allra första början. Den tydliga onboardingsprocessen gjorde det smidigt för henne att komma igång med sitt arbete.

Enligt Sara är det bästa med hennes arbete möjligheten att dagligen möta nya människor och företag, att bygga och utveckla samarbeten och relationer, och inte minst, känslan av att lyckas med framgångsrika affärer!

 

Här är tre roliga fakta om Sara! 

  1. Till skillnad från sin kollega Kevin hittar man alltid henne på Djurgårdsläktaren. 
  2. Hon hade en kort karriär inom fotboll där hon blev mest känd för att göra ett självmål i sin allra första match, vilket gjorde hennes fotbollskarriär kort men minnesvärd på ett speciellt sätt kan man säga.
  3. När hon inte följer Djurgården eller tänker på det olyckliga fotbollssjälvmålet älskar hon att fördjupa sig i böcker och är faktiskt med i en bokklubb där de samlas för att diskutera sina senaste läsupplevelser. Vem visste att hon var en litterär entusiast iklädd Djurgårdens färger? 📚⚽