Members - Philip Bondei

Philip Bondei

Produktansvarig

Vem är Philip Bondei?

Philip Bondei är Produkt- och Dataansvarig på Ny Media. Hans intresse för affärsverksamhet startade redan som tonåring, och han har försökt starta företag vid flera tillfällen. Trots tidigare misslyckanden insåg han potentialen i Ny Media’s första tidning, Nyföretagsamhet. Tillsammans med Patric, som har erfarenhet inom media och annonsförsäljning, medan han själv har kunskap inom data, startade de en spännande resa tillsammans.

De mest berikande aspekterna av hans arbete inkluderar utmaningarna och de långa arbetsdagarna som krävs för att leverera högkvalitativa produkter. Att arbeta med sin bästa vän, Patric, är en ovärderlig fördel då de kompletterar varandra och skapar positiva synergier både som vänner och affärspartners, något som är sällsynt, säger Philip.

Han drivs av att skapa skräddarsydda målgrupper för sina ”Avancerade ADR” kunder, och att hitta kreativa lösningar som överträffar kundernas förväntningar ger honom en obeskrivlig tillfredsställelse.

 

Här är tre roliga fakta om Philip Bondei!

  1. Han är en hobby-filosof som älskar att utforska djupa diskussioner om mänskligt beteende, även om detta inte alltid är det mest populära samtalsämnet på fester.
  2. Han är även en entusiastisk reptilnörd och har haft flera olika ödlor som sällskapsdjur. Hans dröm är att en dag äga en krokodilvaran. 
  3. Trots sin bristande förmåga att planera resor och aktiviteter, arbetar han mot att ta sitt flygcertifikat för att kunna ta sin familj med på spontana äventyr. 🥇👨‍👩‍👧‍👦