Press & Nyheter

Vill du veta vad som händer hos oss?

Till Press & Nyheter

ManyPets blir kund hos Ny Media

ManyPets är en svensk filial till det brittiska företaget Bought By Many Ltd, som startade i London 2012 med en väldigt enkel idé. Att göra djurförsäkring bättre, för alla.

Innan vi kom till Sverige ägnade vi massor av tid åt att förstå vad hund- och kattägare behöver. Vi pratade med tusentals kunder om vad de tycker om och vad de ogillar, vad de känner att de måste ha och vad de drömmer om.

Utifrån all denna kunskap skapade vi en ny typ av djurförsäkring som är enkel att förstå och lätt att tycka om. Med rättvisa villkor och lättillgänglig service. Allt för att göra livet så tryggt och enkelt som möjligt för alla våra kunder, tvåbenta som fyrbenta.

Sommaren 2019 blev vi utsedda till Storbritanniens Most Trusted Pet Insurance Provider och samma år tassade vi in i Sverige, där vi nu funnits i över ett år och redan fått toppbetyg av såväl våra kunder som av Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Läs våra omdömen eller se varför vår försäkring Premium är den högst rankade hundförsäkringen i Konsumenternas jämförelse av hundförsäkring 2020.

Idag försäkrar vi sammanlagt över 270 000 katter och hundar i Storbritannien och Sverige. Nu fortsätter vi vår resa mot bättre djurförsäkring och vi börjar med att byta namn från Bought By Many till ManyPets, ett tydligt namn som uttrycker vad vi kan bäst och älskar mest – hundar och katter.

Bild och text från ManyPets.

Dela på sociala medier

Till Press & Nyheter

Vill du veta mer?

 

Bli kontaktad
SKICKA
close-link