Members - Kevin Luukela

Kevin Luukela

Account Manager

Vem är Kevin Luukela?

Kevin Luukela är Account Manager på Ny Media, och hans resa till företaget var inte den vanliga. Istället för att aktivt söka efter jobbet blev han övertalad av en vän som hade blivit imponerad av företaget och dess tjänster efter en intervju. Kevin säger att redan vid sitt första besöket på kontoret föll han pladask för arbetskulturen och den passion som genomsyrar företaget när det kommer till att hjälpa företag att nå sina målgrupper och göra ett meningsfullt avtryck på marknaden.

Med sin tidigare erfarenhet från mediebranschen och sitt självförtroende kände Kevin sig väl förberedd för den nya utmaningen på Ny Media. Onboardingen var smidig och enligt honom var kollegorna härliga. Trots att de nyligen hade börjat arbeta tillsammans, skapade de omedelbart en känsla av samhörighet och gemenskap, som om de hade känt varandra länge.

Kevin fann sitt intresse för försäljning och att ”rycka lur” redan under sitt första jobb på ett telekomföretag. Denna passion har sedan spelat en viktig roll i hans karriär och har bidragit till att forma honom till den dedikerade säljaren han är idag.

 

Här är tre roliga fakta om Kevin!

  1. Han plockar gärna svamp så här års även fast han inte tycker om svamp.
  2. Ni kommer inte få se honom missa en enda Bajenmatch!
  3. Han gillar att basta (och är halvfinne) 🧖‍♂️