Members - Andrea Canji

Andrea Canji

Digital Marknadsförare

Vem är Andrea Canji?

Andrea Canji är vår Digitala Marknadsförare på Ny Media. Hon hittade oss genom att hon av en slump gjorde research och fick omedelbart intresse av den imponerande uppsättningen marknadsföringstjänster som hon tyckte att Ny Media erbjöd. När hon utforskade vår digitala närvaro insåg hon snabbt hur hon kunde bidra till att förbättra våra sociala medieplattformar och webbplatser. Hon pitchade sina idéer och blev entusiastisk över möjligheten att ta ansvar för den digitala marknadsföringen. För henne var detta också en fantastisk chans att etablera sig inom branschen och bygga en stark grund för sin karriär.

Andrea beskriver sin tid på Ny Media som en fantastisk upplevelse då hon känner sig som en fullvärdig del av teamet redan från dag ett. Hennes arbete på företaget har även fått henne inse att detta är rätt bransch för henne på lång sikt.

När det kommer till hennes favoritarbetsuppgifter är Andrea mest passionerad för innehållsskapande på sociala medier. Det är där hon får vara en stark problemlösare och uttrycka sin kreativitet. Att förverkliga sina egna visioner ger henne den största tillfredsställelsen, och det är något hon älskar att göra varje dag!

 

Här är tre roliga fakta om Andrea!

  1. Redan vid 12 år sminkade hon tjejer i sin omgivning för balar, bröllop och fester.
  2. Om ni slår på shuffle på hennes Spotify, kan det ske att ni får höra serbisk folkmusik precis efter 50 Cent.
  3. Hon åker till Belgrad så pass ofta att det finns en chans att hon är ansvarig för hälften av Wizz Airs intäkter! ✈️